Herfstimpressie…

herfst is kleur.....

Als ik me heb laten verleiden tot de aankoop van dergelijke stukjes fruit dan ben ik zover, dat ik, ondanks het nog prachtige weer, aanvaard dat het bezig is herfst te worden. We hebben in de buurt ook bomen die zo schitterend aan het verkleuren zijn, dat het een feest is om te zien.

Er was vanmiddag in de late middagzon, terwijl het al een beetje fris werd, ook nog een muziekkorps aan het spelen ergens. Ik ben er niet naar toe gegaan, heb wel even uit het raam gehangen om te luisteren, want ik vind zo’n korps op afstand mooi klinken, eigenlijk veel mooier dan van dichtbij. We werden er een beetje nostalgisch van. Herfsterig zogezegd. Geen vervelend gevoel trouwens……

2 reacties op “Herfstimpressie…

  1. karin

    oktober 16, 2005 at 12:35pm

    ik heb nu ook eindelijk de “zomerspulletjes” opgeruimd. ik wacht altijd zo lang mogelijk voor de herfst in de tuin mag.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)