Ik ben vandaag zo vrolijk….

vrolijk....

Nou, het einde der tijden is nabij, hoor! Behalve dat ik keukenkastjes heb gesopt, heb ik de theelepeltjes gepoetst! Dat heb ik zeker vijf jaar geleden voor het laatst gedaan. Ik vis ze altijd zo uit de vaatwasser. Dergelijke ouderwets degelijke oma-karweitjes staan bepaald niet meer op mijn prioriteitenlijstje. Ik heb er zelfs een t-shirtje voor verknipt,zeg! Dat werkt toch het lekkerst, zo’n soort poetslap.

Vroeger had ik zulke aanvallen meestal vlak voordat er een kind geboren moest worden. Geloof me, dat is nu niet het geval. Wat voor groots en meeslepends er nu staat te gebeuren, ik zou het niet weten. Ik denk, dat het gewoon een aanval van vrolijkheid is naar aanleiding van het postje van gisteren…….

2 reacties op “Ik ben vandaag zo vrolijk….

  1. els

    oktober 30, 2005 at 11:43am

    Jarig? Ik weet het niet precies meer, maar ik dacht gelijk met je zus?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)