Even weg……

alleen vanwege voetballen, hoor!

Alsof het niet óp kan, zijn we dit weekend alweer de hort op. Naar Duitsland deze keer. Münsterland is het doel. Dat schijnt ter hoogte van Twente/Drente aan de andere kant van de grens te liggen. Ik zie het wel, ik laat me rijden deze keer. Van Münster weet ik nog, dat er in 1648 een Vrede werd getekend, waardoor er een einde kwam aan de Tachtigjarige oorlog. Dus zal het er wel vreedzaam zijn. Er gaan kleinkinderen mee dus oma vermaakt zich wel.

Het wordt ook Sinterklaasweer heb ik me laten vertellen dus ik hoop wel op een open haardje in het huis waar we naar toe gaan. Voor de rest van de gezelligheid zorgen we zelf wel. En ik hoop dat ze er Talpa kunnen ontvangen voor het voetbal, want een stel ontheemde mannen kunnen we niet gebruiken natuurlijk. Gôh, dat ik nog eens blij zou zijn met Talpa……..

2 reacties op “Even weg……

 1. Brillie

  november 26, 2005 at 1:51am

  Ik hoop dat je het gehaald hebt. Op mijn log kan je lezen hoe het ritje van Hengelo naar Apeldoorn vergaan is. Vijf uur onderweg.

 2. carin

  november 27, 2005 at 9:05pm

  Uh oh! 120.000 mensen zonder stroom in Westfalen Munsterland…
  Ik vrees dat we komende week hier nog wel een spannend verhaal kunnen lezen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)