Kadootje….

vlaggetje...

Vandaag een heel klein vlaggetje uit, want ik ben jarig. Maar ik heb, zomaar gratis en voor niks, een verkoudheid en een nare koppijn voor mijn verjaardag gekregen. Ook nog wel andere dingen, hoor, die veel leuker zijn, maar ik loop zelf virussen uit te delen aan mijn visite. Nou ja, het zal wel weer voorbijgaan, net als het afgelopen levensjaar……hatsjoe en snif dan maar!!

7 reacties op “Kadootje….

 1. jan

  november 30, 2005 at 7:55pm

  Proficiat en beterschap. Als ik in de buurt zou zijn geweest (en dat gebeurt regelmatig) zou ik een virusje hebben meegeprikt.

 2. CasaSpider

  november 30, 2005 at 9:17pm

  Ik ben ook wat uit de buurt maar had graag een niesbui over me heen gekregen.
  Gefeliciteerd met je verjaardag Els!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)