Met naald en draad voor u paraat….

nuttig....

Morgen gaan we voor een miniweekendje naar Utrecht. Het nuttige met het aangename verenigen. L-rs z’n huis is meer dan honderd jaar oud en heeft last van tocht zo hier en daar. Daar gaan we wat aan doen door wat met gordijnen en tochtslangen te knutselen en daar zijn moeders wel handig mee.

Maar we gaan vast ook nog wel even de stad in. Altijd leuk in Utrecht. We laten de auto thuis en gaan met de trein. Geen zorgen over ingetikte ruitjes en dat is wel zo rustig. Hoewel ze er hier in Apeldoorn ook wel wat van kunnen, maar toch iets minder.

En dan zondagmorgen fijn naar Vredenburg voor een concert. Een mooi Russisch programma met onder andere het 4e pianoconcert van Rachmaninov. Dus ons hoor je dit weekend niet klagen……..

2 reacties op “Met naald en draad voor u paraat….

 1. carin

  december 17, 2005 at 2:13am

  Dat klinkt allemaal heel gezellig. Zou L-rs als linkdumper avant la lettre, op z’n WC al een papieren logboek hebben liggen? Zo nee, dan lijkt me dat wel een heel grappig kadoo… (naast die gordijnen natuurlijk…)
  Veel plezier in het Utrechstse!

 2. els

  december 23, 2005 at 5:12pm

  @Carin: Lars heeft z’n toilet vol hangen met rare “koppen” uit de krant en gekke berichtjes en mopjes. Je amuseert je er kostelijk.Hij logt nog wel mee bij ons als ie langs komt!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)