Blauw…..

geen bosje van de bloemist, maar écht in de tuin...dát wil ik!

‘k Heb ’n beetje de februariblues, geloof ik. De eerste twee maanden van het jaar duren me altijd wel wat lang, maar ik heb er dit jaar last van. En ik kan niet zeggen, waar het nou precies van komt, eigenlijk van alles bij elkaar. Het gaat weer over, dat weet ik ook wel, maar het weer is ook zo niksig. Daar komt ’t ook van.

We zijn wel van alles aan het doen, hoor. De badkamer raakt al aardig “aangekleed”, maar je hebt durf nodig om in een gloednieuw betegelde muur te gaan boren omdat je zo nodig een medicijnkastje moet ophangen. Ik stelde het alsmaar uit en gelukkig heeft vandaag iemand anders het gedaan! Want ik vond het eng. Ook nog een spiegel opgehangen met speciale spiegellijm, dat moest ook nog.

Ik heb ook nog iets zelf gedaan. Omdat onze overburen een dakkapel hebben laten bouwen hebben we ineens inkijk in de badkamer. Ja, over mij kijken ze wel heen, ik ben nogal klein, maar andere personen in ons huis denken een bron van decadent vermaak te zijn. Nou, daar is glasfolie voor, en ook nog heel toepasselijk met waterdruppeltjesmotief, dat je op het raam kunt plakken. En dat heb ik vanmiddag staan doen. Geen inkijk meer. Ook geen uitkijk, dat is dan weer de andere kant van het verhaal, maar zo rommel ik dan maar wat aan. Onderwijl hevig verlangend naar de lente, want verder heb ik weinig te melden……..

2 reacties op “Blauw…..

  1. cockie

    februari 9, 2006 at 5:05pm

    Hup Els. (Daar zijn weblogs altijd zo handig voor, om af en toe HUP te roepen.)

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)