De meisjes van Verkade…..

mariakaakjes, nette koekjes eigenlijk.....

Dat reclame ergernis oplevert is niks nieuws natuurlijk, maar meestal zie je het als iets dat er nou eenmaal tussendoor komt en waaraan weinig te doen is als je het programma wilt blijven volgen. Vervelend, maar ja. Maar soms is een spotje zo afschuwelijk, dat je met z’n allen naar de afstandsbediening grijpt om te “muten”.

Zulke spotjes zijn er op het moment van Verkade. De “meisjes van Verkade”, die er op aangenomen zijn om zo smerig mogelijk de koekjes van Verkade op te eten. Ze smakken, kraken, likken er de chocolade vanaf op een manier waar je kotsmisselijk van wordt. Daar ga je toch niet meer koekjes van verkopen, zeg? Wie verzint zoiets?

Napoleon-snoep heeft ook zoiets. Volwássen mensen zitten te likken en te smakken als een stel kleuters. Eén voordeel, dergelijke reclames zijn erg goed voor de lijn, want je koopt dat spul vanzelf nóóit…..!

2 reacties op “De meisjes van Verkade…..

 1. Actiereactie

  maart 13, 2006 at 9:33pm

  Die koekjes zijn duidelijk de moeite niet, dus koopt men beter gewoon een reep van Verkade.
  Of is dat niet de boodschap?
  Daar zal een hoger winstpercentage op zitten.
  Inderdaad erg onsmakelijke reclame.
  Misschien bijna erger nog, die maandverbandreclame, niet eens die van het stille protest maar die waar alle dames het ondergoed van overovergrootmoeder uit het raam gooien, want nieuw model verband past ook in de moderne lingerie.
  Ik wil het zien, zo’n string met… dat idee is op zijn minst toch wel net zo naar als sabbelende Verkade meisjes.

 2. Lars

  maart 14, 2006 at 12:21am

  Ik zag ‘m ook vanavond – hij is inderdaad onuitstaanbaar smerig. Nog slecht geacteerd ook, to add insult to injury.
  Ik hou Verkade voor gezien voorlopig. Bleh!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)