Moederschap op rolletjes……

inderdaad....een wandelwagen

Een wandelwagen is een wandelwagen. Dacht ik . Het woord zegt al wat je er doorgaans mee doet: wandelen. Maar vanmiddag flitste er door onze straat een moeder op skeelers. Achter de wandelwagen. Er zat een kind van een jaar of twee in met wapperende haartjes. Dat het wel spannend vond, zo te zien.

Er liep een ouder kind achteraan te hollen :”Mama! Mama!”. Maar moeder had er de sokken in en baarde wel opzien eigenlijk. Misschien was dat wel de bedoeling, maar bij de hoek bleef ze wel lachend wachten op nummer twee. Nummer één eigenlijk.

Ze was te jong voor een midlifecrisis, maar ze wou duidelijk meer snelheid in haar leven. Haar huishouden zal vast ook op rolletjes lopen of op rolletjes vastlopen, dat kan ook…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)