Er wás geen betere……

een schroefje en een moertje en een nippeltje.....

Onze stofzuiger heeft het tijdens de verbouwing van onze badkamer zeer te verduren gehad. De verbouwers zogen er van alles mee op als ze ’s avonds hun rommel opruimden en daar kon ie eigenlijk niet tegen. Hij kreeg een stofwisselingsprobleem. Achteraf logisch voor een eenvoudige huisstofopzuiger. Hij ging vreselijk eng doen, er kwam rook uit, hij ging stinken en er kwamen angstaanjagende geluiden uit. We verklaarden hem unaniem voor overleden.

Maar we konden in die stoffige omstandigheden absoluut niet zonder stofzuiger, hoewel het meest grove werk was gedaan, en we kochten een andere. Geen betere, want verbouwen kost geld. Onder het motto :”We zien wel hoe lang hij het uithoudt” zuigen we nu met een vlot uitziend modelletje in zilverkleur en dat voldoet tot nu toe. Zolang je niet gaat verbouwen.

Gistermiddag brachten we wat spullen naar het grofvuil en ook wat naar de Kringloop. Omdat je “alles waar een snoer aanzit” hier in Apeldoorn van gemeentewege ook naar de Kringloop moet brengen, kwam onze oude stofvreter daar ook terecht. Tegen de man, die onze goederen aannam en dus ook de stofzuiger, zei ik : “We hebben de slang, de stang en de borstels er ook maar bij gedaan, want misschien hebben jullie wel een slimmerik, die hem weer aan de gang krijgt!”.

“Zeker wel!”, zei de Kringloper met glimmende oogjes,” een hele afdeling met slimmeriken!”. Hij zag het wel zitten met het apparaat. Onze stofzuiger krijgt waarschijnlijk een hele mooie ouwe dag, daar ben ik eigenlijk wel zeker van. En orgaandonatie is ook mooi…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)