Kunstig…..

‘k Bevind mij nog steeds op vreemde bodem waar het computers betreft om mijn stukjes te droppen. Dat is niet erg, maar ik zit dan ook niet op mijn eigen kamertje en dat mis ik wel een beetje. Maar het komt goed, zeggen ze, dus ik wacht rustig af.

Ik heb bovendien van allerlei anders ook te doen, hoor. Zo gaan we woensdag bijvoorbeeld naar Drente. Een poosje terug schreef ik er over, dat ik op de website van een kunsthandel in Amerika een schilderij had ontdekt van mijn oom. En ook over de plek, waar het huis van mijn kunstschilderende oom nu nog staat en waaraan ik veel leuke herinneringen heb.

Daarop kreeg ik een reactie van de huidige bewoners van het huis. Het is helemaal gerestaureerd en in 2008 bestaat het 100 jaar en we zijn uitgenodigd om het te komen zien! Wat we dan ook te zien krijgen is het schilderij waarover ik schreef, want dat is inmiddels in het bezit van de meneer, die reageerde. Allemaal heel bijzonder dus!

Ik ben dan ook vreselijk benieuwd wat er is blijven hangen in mijn herinnering. In de serre van het huis stond de piano van mijn tante en daarop heb ik als klein kind mijn eerste muzikale noten uitgeprobeerd. Volgens de huidige bewoners is de serre er nog en staat er ook weer een piano. Die herinnering moet dus alvast lukken!

En dan vertrekken we zaterdag weer naar Zwitserland om in het familiehotel van onze vrienden onze bijna jaarlijkse muziekweek te produceren. We gaan het dit jaar iets anders doen qua aanbod, dus we zijn benieuwd of dat allemaal aanslaat. En of ze al mooi weer hebben daar……

1 reactie op “Kunstig…..

  1. Brillie

    april 25, 2006 at 11:54pm

    De piano zal altijd aangeslagen worden. Veel plezier en geniet van het landschap, dat nu weer alle geuren gaat krijgen van een nieuw jaar.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)