Haat/liefdeverhoudingen…….

Heb je dat gelezen? Dat er bij Hoenderloo, waar de voetballers van het Nederlands elftal een weekje logeren en trainen in alle rust, zoals dat heet, een groepje vrouwen stond gisteren, gewapend met anti-voetbal-spandoeken? Ze waren een uur te laat en de voetballers waren al binnen dus die hebben die leuzen niet eens gezien, maar wat een sneue actie is dat, zeg!

Hoor eens, ik vind het land ook een beetje teveel oranje worden, maar aan de andere kant vind ik het ook wel wat hebben, dat gekke gedoe van al die mensen, die op een ander moment niet in beweging te krijgen zijn. Een beter doel waardig eigenlijk. Alleen dat er zoveel geld verdiend moet worden aan al die frutsels en fratsen, die beslist niet allemaal even geestig zijn! Dat had ook wel naar een beter doel gemogen. Die zijn er genoeg.

Maar om op die vrouwen terug te komen, die zo’n anti-voetbal actie voeren: het gaat me te ver om net als Fortuyn te roepen: ” Mens, ga koken!”, maar die paar weken, dat zoiets duurt, dat is toch niet zo erg? Zelfs als je niks met voetbal hebt. De Huishoudbeurs en de Libelle-zomerweek gaan toch ook gewoon voorbij!

Ik verheug me wel op de komende weken! Dat de jonkies gisteren wonnen van Italie was al een leuk voorproefje. En ik ben een fan van Foppe de Haan, dat scheelt ook. Ik ben benieuwd hoever iedereen komt. Jong Oranje èn het ” grote” Oranje. De nabeschouwingen mogen ze van mij houden, dan ga ik wel koken……

6 reacties op “Haat/liefdeverhoudingen…….

 1. CasaSpider

  mei 30, 2006 at 3:40pm

  Persoonlijk heb ik niet veel met negatieve acties. Zeggen dat iets NIET leuk is.
  Organiseer dan zelf iets leuks wil ik tegen die vrouwen zeggen.
  Van de andere kant, dit soort acties zijn op zich wel weer grappig. Dus laat ze nog maar even doorgaan… 🙂

 2. Brillie

  juni 2, 2006 at 1:04am

  Dat het allemaal nodig is…. dranghekken, en ga zo maar door. Maar ik zag ook een paar oranje bloemen aan jullie muur… mmmm.

 3. els

  juni 2, 2006 at 11:29am

  Oránje?? Je moet je kleurenkanon even bijstellen!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)