Kloon…..

Heb je dat wel eens bij de hand gehad? Dat iemand exact hetzelfde aan had als jij? Ik had het laatst met een shirtje waarvan ik dacht dat het best wel een apart motiefje had, maar ja, dan had ik het maar via Versace moeten aanschaffen.

Er kwam mij een mevrouw tegemoet in de Hoofdstraat en ik moet zeggen: het stond haar goed. Leuk mens ook dus dan denk je al gauw:”Nou, als het er bij mij ook zo uitziet mag ik niet mopperen!”. Ze zag mij niet dus was er ook geen reactie verder.

Mijn zus is wel eens op een feest geweest waarvoor ze een hele dure jurk had gekocht. Voor, toen nog, ettelijke honderden guldens. Bij binnenkomst op het feest zag ze meteen een vrouw in precies dezelfde outfit.( Mijn zus ziet zoiets onmiddellijk, ik zou daar een hele avond over doen). Dan voel je je toch anders dan bij een shirtje in de Hoofdstraat. En dan moet je ook zorgen de hele avond lang een beetje uit elkaars buurt te blijven.

Dat vond ze te lastig en daar had ze ook helemaal geen zin in dus stapte ze op die vrouw af en zei:”Mevrouw, wat hebben wíj een goede smaak, hè?”. Er werd door de omstanders en gelukkig ook door die mevrouw smakelijk gelachen en het werd een leuk feest.

Een dure jurk hóeft dus helemaal niet. Toch een mooie gedachte nu de jurken weer zo in de mode zijn……..

1 reactie op “Kloon…..

  1. Geen Naam Ingevuld

    augustus 15, 2006 at 6:41pm

    Zeer adrem van je zus en erg geestig. Helaas kwam het in de “High Society” wel eens voor dat vrouwen boos werden als hen zoiets overkwam. Maar die boosheid was evenredig aan het bedrag dat ze voor de jurk betaald hadden natuurlijk.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)