Iets goed te maken……

Helemaal per ongeluk botste ik tijdens het boodschappen doen in de supermarkt tegen het winkelwagentje van een jonge vrouw. Meestal is dat iets van “Oeps! Sorry!”, maar ze keek me woedend aan en zei: “Er lopen nog méér mensen hier!”.

En toen zei ik: “Nou, nou, wat een reactie!”. Dat had ik niet moeten doen. Ze werd nog kwaaier dan ze al was. Als blikken konden doden was ik ter plekke bevorderd tot de heerlijkheid. Of tot iets anders.

Het was nog aan het begin van de winkel ook dus ik kwam d’r bij iedere “gang” weer tegen! Bij het brood, bij de vleeswaren, bij de sperzieboontjes (in de aanbieding), bij de soep….. En het was nóg niet over toen we bij de kassa waren.

Zielig, hè? Ik had een bosje bloemen voor haar moeten kopen…..zónnebloemen!

6 reacties op “Iets goed te maken……

 1. CasaSpider

  september 3, 2006 at 5:33pm

  Ik ben eens (heel licht) aangereden door een jeep met 4 of 5 meisjes erin. De bestuurster was tamelijk ontdaan. We waren allebei onderweg naar de supermarkt die op zo’n 100 meter afstand van het ongeluk lag. In die supermarkt kwam ik de meisjes weer tegen. De bestuurster botste nu (per ongeluk) met haar kar tegen mij aan. Zelden heb ik iemand zo rood zien worden.
  En nu maar hopen dat de door jou aangereden dame een weblog heeft. Misschien kun je het verhaal eens vanuit haar optiek opschrijven, hehe… 🙂

 2. Hansje

  september 3, 2006 at 9:15pm

  Ach… lekker laten gaan, joh! Ze loopt vooral haar éigen dag te verzieken. Toch?

 3. Lars

  september 3, 2006 at 10:21pm

  Jammer dat ik zoiets mis! * kraakt knokkels *

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)