Griekse held……

Je zal toch Angelos Charisteas heten, een ietwat overtollige spits zijn en dan van Ajax naar Feijenoord moeten. Omdat je voetbalslaaf bent ben je te verhandelen. Als je verstandig bent en naar je zaakwaarnemer luistert laat je dat met je doen.

Maar de supporters van je nieuwe club vinden je eigenlijk een Amsterdams afdankertje. Niet eens vanwege dat afdankertje, maar meer omdat je afkomstig bent van een Amsterdamse club. Dat pikken Rotterdammers niet. Die willen d’r een van Barcelona of zo. Ze vinden dat ze zijn afgescheept en maken stampij.

Dat is geen leuk begin voor je. Totdat je er in de eerstvolgende wedstrijd drie in schopt! Moet je dan es kijken: ben in één klap een held, een Griekse nog wel! Want zo werkt dat bij voetbalsupporters. Je moet ’t even weten.

Bah, ik vind soms profvoetbal helemáál niet leuk…….money, money, money,…!! En dat is geen Grieks…….

2 reacties op “Griekse held……

 1. CasaSpider

  september 2, 2006 at 3:25am

  Met Angelos hoef je geen medelijden te hebben.
  Voor zijn salaris laat ik me met plezier 17 thuiswedstrijden uitfluiten, no problem!

 2. jan

  september 2, 2006 at 4:37pm

  Zo zal het ook met Kluivert gaan. Ik ben PSV-supporter en ik vind zijn komst niet verstandig. Louter omdat ik denk dat hij geen goede voetballer meer is. Al dat gedoe er omheen interesseert me niet. Als voetbalsupporter, bedoel ik. Als mens wel, maar dat is een andere wereld 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)