Jaardag…….

Vandaag is het vijf jaar geleden dat ik met dit weblog begon. Na veel technische bijstand. Die heb ik nu wat minder nodig, maar van tijd tot tijd nog heel erg wel. Vijf jaar, ik kan het me haast niet voorstellen, zo’n tijd alweer. Je zegt wel eens tegen iemand: “De tijd gaat zo snel, heb jij dat nou ook?”. En ja hoor, die heeft ’t ook.

Tijd is ook een raar fenomeen. Het ís er gewoon en wij wandelen er doorheen. Tijd verspillen is zonde, want tijd is ook nog eens geld. Je moet overal op tijd komen en als een trein over tijd is, vervelend, maar een vrouw over tijd is erger. Als je het tijdelijke voor het eeuwige verwisselt dán heb je pas alle tijd. Maar dat is dan weer niet alle tijd van de wereld.

In die vijf jaar zijn wij als opa en oma van één kleinkind naar vier van die kleuters gegaan en die zijn een erg leuk tijdverdrijf! Met loggen ga ik nog wel even door als je ’t goedvindt, want ik ben nog niet uitgekeken op de tijd. Het heet nog een lustrum ook, die vijf jaar………

10 reacties op “Jaardag…….

 1. Smile

  september 24, 2006 at 2:17pm

  Van harte met dit eerste lustrum, dat er nog maar veel mogen volgen.

 2. Lars

  september 24, 2006 at 9:38pm

  De spammers weten je ook te vinden! Net weer honderden berichten verwijderd. Als je zo populair bent, doe je blijkbaar iets goed. Gefeliciteerd mam 😉

 3. Brillie

  september 24, 2006 at 9:52pm

  Van harte. Ik log al meer dan 12 jaar. Dan heb ik het nog niet eens over het andere logboek.

 4. Verbal Jam

  september 25, 2006 at 5:06pm

  Van harte gefeliciteerd en dat ’t nog maar lang door mag gaan! Binnenkort zit ik zelf ook aan de 5 jaar, dus ik weet wat een werk ’t is! 😉

 5. Hansje

  september 26, 2006 at 12:06am

  Wow! Gefeliciteerd met je lustrum! En dat had ik bijna gemist doordat ik even werd afgeleid door het échte leven… 😉

 6. els

  september 26, 2006 at 12:44am

  @Hansje:dat echte leven liet even weinig fraais zien, toch? Is je zusje goed aangekomen?

 7. carin

  september 29, 2006 at 8:49pm

  Jee, vijf jaar alweer. Wat een mooi jubileum. Op naar de volgende vijf!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)