Makeover….

Mijn kloris en ik waren gisteren 45 jaar getrouwd. We hebben daar niks bijzonders aan gedaan, want we vegen volgende maand een paar feestjes op één grote hoop. Een kroonjaar van ’n dochter, ’n kroonjaar van ’n moeder (ik dus) en vooruit, dan doen we die 45 jaar togetherness er ook maar even bij. We gaan met de hele familie een weekendje de bloemetjes buiten zetten in Brabant. Voor zover ze in Brabant bloemetjes hebben in november, maar je kunt niet weten.

Onze kinders hebben gisteren wel aan onze trouwdag gedacht en ons een heel nieuw servies cadeau gedaan! Een heel mooi servies, waar ik heel blij mee ben. De komende weken zal ik dus druk zijn met het uitzoeken van bejaard serviesgoed, dat ik nu dus met een gerust hart weg kan doen. Ons volkje vond ook dat we toe waren aan iets nieuws. Ze hebben gelijk, zoveel soeps is het niet meer.

Veel zal naar de Kringloop gaan, maar ik heb ook een servies, dat wel geld op mag brengen, omdat het dat waard is. Dat gaan we op Marktplaats zetten. Nou zie ik verschrikkelijk op tegen het gedoe dus zal ik het graag aan anderen overlaten om er een prijs voor te maken. Ik heb al met provisieprocenten gewapperd. Ik wéét ook helemaal niet hoe dat allemaal werkt, hoor, met Marktplaats, dat is het ook.

Alle kinderen hebben langdurig tegen het oude servies aangekeken en laat ik nou altijd gedacht hebben dat ik het om die reden maar niet weg zou moeten doen! Herinneringen aan thuis en zo. Daar hebben ze dus totaal geen last van, hoor! Na 45 jaar hebben we nieuwe borden, kopjes, bekers, schaaltjes en wat dies mee zij en dat zien ze helemaal zitten. En wij nog meer. Bedankt, lieve mensen…..!

4 reacties op “Makeover….

 1. Loes D

  oktober 12, 2006 at 10:54pm

  Van harte gefeliciteerd en op naar het goud!
  Mooi servies.

 2. Smile

  oktober 14, 2006 at 12:04am

  Gefeliciteerd Els en Kloris in Elswhere! Onze trouwdag is tien dagen later maar wij zijn pas aan de dertien toe (en die ga ik voor de twaalfde keer ofzo alleen vieren). Maar later in het jaar gooien ook wij de feestjes op een hoop! Veel plezier!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)