De duvel is oud…..

Mijn zwager, bij wie we gisteravond waren omdat ie jarig is geweest, is lid van de Harley-Davidson Oldtimers Club. Hij berijdt een motor uit de veertiger jaren, die hij zeer goed onderhoudt. Ook “Keep them rolling”, de vereniging die oude legervoertuigen rollend houdt, is iets waar hij bij betrokken is. Hij is dus gek van motoren, vooral van die antieke.

Die gekte deelt hij met veel oldtimer-motorrijders uit het hele land. Maar een deel van de clubleden begint, net als hun motoren, een beetje op leeftijd te raken. Nou hebben ze totaal geen last van gebrek aan humor, als je tenminste op hun website de slagzin leest: “Old Bikers never die, they just smell that way!” en zij één van hun bijeenkomsten het “kalknageltreffen” noemen, dan is er met hun zelfkennis dus helemaal niks mis.

Mijn zwager vertelde dan ook, dat ze vanwege die stijgende leeftijd, de naam van hun club denken te wijzigen. Van “Oldtimers” in “Altzheimers”.( Ongetwijfeld met respect voor de mensen die het hebben, hoor, dat weet ik wel zeker). En het scheelt tenslotte maar een paar letters.

Als ze die humor en zelfkennis er nog even inhouden zal het verschil niet eens te merken zijn en kunnen ze nog wel even vooruit. Op hun ouwe trouwe motoren, die wel gewoon “Oldtimers” zullen blijven……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)