Postwissel…….

Vanmorgen hoorde ik de brievenbus klepperen en meteen sprintte ik naar het raam om naar de postbode te kijken! Met spanning had ik uitgekeken naar zijn komst, want wow!, vandaag zou hij immers z’n nieuwe outfit aan hebben!

“TPG-post wordt TNT-post” stond er deze week paginagroot in de krant. Met een zich en publique uitkledende postbode, die het oude rode TPG-goed verwisselt voor het geheel vernieuwde oranje-zwart van het TNT-uniform. Nou, dat wekt verwachtingen bij de mensen, nietwaar?

Gróót was dan ook mijn teleurstelling! Oké, het jekkie had ie aan, maar verder een spijkerbroek en ook z’n fietstassen waren nog net zo rood als de vorige week. Dat halfslachtige gedoe, ik kan er niet tegen, hoor! Zeg dan niks……..

3 reacties op “Postwissel…….

 1. Sandra

  oktober 16, 2006 at 7:03pm

  Nou, bij ons werd een pakje bezorgd, en stond er dus een oranje busje voor de deur.
  Roept Toby: mam, er staat een bouwvakker voor de deur!
  Terwijl hij het TPG-rood van grote afstand herkende: Kijk, mama: een kikkervrachtauto. (Naar het ongeplande logeerpartijtje van zijn knuffel, die vervolgens in een doosje thuis kwam)

 2. Hansje

  oktober 18, 2006 at 1:14am

  Ik kreeg er zelfs een brief over van de TGP… ik bedoel natuurlijk TNT. Dat ze weliswaar oranje waren geworden maar de post nog net zo zorgvuldig bezorgden als tot nu toe.
  Zucht. Ik had nog wel zó gehoopt dat ik nu eindelijk eens iedere dag mijn éigen post zou krijgen in plaats van die voor de buren of voor het aangrenzende flatgebouw. 🙁

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)