Stunt….

Een driejarig jongetje uit Stadskanaal pakte de autosleutels van zijn ouders, stapte in de auto, zette een kindercd’tje op, startte de auto en reed dwars door een hek de weg op en bleef aan de overkant in de berm half boven het water van het kanaal hangen. Een voorbijganger haalde het kind achter het stuur vandaan en bracht ‘m naar z’n moeder. Van de toegesnelde politie kreeg het knaapje een “troostbeer” voor de schrik. Een verhaal met gelukkig een goed einde. De brandweer zette het voertuig weer op z’n vier wielen.

Wij hebben een driejarige kleinzoon, die ik bovenstaande handelingen zó zie doen. Alleen kan hij niet bij de autosleutels komen. Z’n ouders kijken wel uit, zeg! Maar het opzetten van dat cd’tje? Fluitje van ’n cent. De auto starten? Geen probleem. Het wegrijden zal wat moeilijker zijn, want het is geen automaat, maar wat ik heel zeker weet: die troostbeer, die kan ie vergeten…….!

1 reactie op “Stunt….

  1. brillie

    oktober 8, 2006 at 2:14am

    Kleuters moeten straks ook nog de handleiding kunnen lezen. Dus dat dit soort dingen gaan gebeuren, komt straks alleen maar vaker voor.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)