Te wapen….!

Er is in Apeldoorn een aanrander actief, waar de politie driftig naar op zoek is. In de vroege ochtenduren belaagt hij vrouwen, die op weg zijn naar hun werk. In de omgeving van het Lukasziekenhuis valt hij medewerksters lastig en ook heeft hij het voorzien op vrouwelijk personeel van de Belastingdienst. Wat hij doet is de vrouwen over hun rug en billen aaien en als ie de kans krijgt grijpt hij de borstpartij.

Er is veel onrust onder de dames en de werkgevers hebben al extra surveillances ingesteld en geadviseerd niet alleen te fietsen. En er is nog geen goed signalement van de man, ze weten alleen dat hij ‘getint’ is. Ze hebben dus niet veel.

Er stond in de krant een artikel met tips voor als vrouwen met hem te maken krijgen. Opgesteld door de politie samen met een ‘weerbaarheids’docente van een sportschool. Je moet ‘m laten schrikken, zeggen ze. Hem niet in z’n gezicht sláán, maar spúgen! Daar schrikt hij van en gaat dan over z’n gezicht wrijven en onderwijl kun jij ‘m dan smeren.

Je kunt ook je fiets tegen hem aangooien, waarbij opgemerkt werd, dat je maar zuiniger op jezelf moet zijn dan op je fiets. Die kan wel tegen een stootje. Verder moet je hem slaan met alles wat je maar in handen hebt. Tassen, sleutelbossen, ’n paraplu, je mag ‘m raken.

Wat die paraplu betreft: die moet je proberen tussen z’n benen te krijgen en dan flink omhoog meppen. Dat vindt hij niet leuk voelen. En je mag niet steken met de paraplu, zegt de politie. Dat is strafbaar. Dus meisjes, word je aangevallen door die eikel: eerst goed nadenken of wat je terug doet wel mág, hoor! Anders ben je dubbel de pineut. En kijk dan meteen even hoe hij er uit ziet, want een signalement is toch wel handig…….

1 reactie op “Te wapen….!

  1. Loes D

    oktober 27, 2006 at 9:27am

    Dit doet me heel sterk denken aan die frotteur die in Den Haag een tijdje actief is geweest. Hij stond meestal bij de uitgang van AH op de Laan van Meerdervoort en wreef met zijn geslachtsdeel tegen vrouwen, dwz als hij de kans kreeg natuurlijk. Zijn vrouw moest hem in de gaten houden, maar af en toe wist hij te ontsnappen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)