Groenvoorziening…..

Omdat het de laatste dagen nog zulk lekker weer is ben ik veel buiten bezig geweest. De bloembakken met geraniums, die ik laatst heb opgehangen aan de zijkant van het huis om het straatbeeld een beetje op te fleuren, begonnen dusdanig af te takelen dat ze toe waren aan een metamorfose. Ze hebben het fantastisch gedaan deze zomer, hitte en extreme nattigheid goed doorstaan. Ik heb de bloeiende takjes er af geknipt en de rest weggedaan. De geraniumkwekers moeten ook leven.

Intratuin had buxus in de aanbieding en met wat rodebessenplantjes, klimop en een paar denneappeltjes vul je daar mooi een winterbestendige bak mee. En dat zes keer. Hoewel minder kleurig dan met die geraniums staat het toch wel weer aardig. Op naar de kerst………

2 reacties op “Groenvoorziening…..

  1. Brillie

    oktober 28, 2006 at 1:02am

    PS: Die taal fouten kwamen door de vreemde indeling van je log. Ik kon het niet lezen wat ik schreef.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)