Verrassing!

Dat Hans Teeuwen gestopt is met cabaretprogramma’s maken, omdat hem dat volgens eigen zeggen te veel uitput, daar kan ik eerlijk gezegd niet zo rouwig om zijn. Het was niet helemaal mijn stijl wat ie deed. Dat die jongen supermuzikaal is liet hij wel horen als hij de vleugel bespeelde. Hij kan d’r een houtje van.

Maar dat hij zo goed zingt! Verdorie, dat maakte al dat gepraat rond die lijsttrekkers bij Pauw & Witteman helemaal goed, zeg! Wat een timing, wat een uitspraak en ook wat een combo als begeleiding! Ik hoop dat ie dit blijft doen of dat ie in ieder geval een cd’tje maakt. Wil ik wel voor m’n verjaardag dan of voor moederdag of zo maar, kan ook. Gôh, die Hans…..

1 reactie op “Verrassing!

  1. Brillie

    november 22, 2006 at 6:18pm

    Ik ben ook gestopt met het luisteren naar hem. Ik werd er ook erg moe van. Freek de Jonge, dat moet ik nog bekijken, maar pas na het stemmen om acht uur. Want de uitslagen kunnen nooit zo leuk zijn.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)