Weekendje in de bak…..

Zo hé, ’t is waar, hoor, van die nachten in Brabant. Lang. Hoe ze het volhouden, die Brabanders! Dat moet training vereisen. Het was er erg gezellig. We waren in “Den Beerschen Bak”, een klein bungalowpark in Westelbeers. Leuk huis, waar iedereen goed de ruimte had. ’n Pietsie gedateerd: bedden met lakens en donkerbruine dekens, zodat wie in dienst is geweest een déjà vu moet hebben gehad.

Verder was er op het park een leuke speeltuin voor de kinderen, geen autoverkeer en het was er erg rustig. We hoefden dan ook niet naar een tropisch zwemparadijs. Bij de receptie waren alleen wc-rollen en vuilniszakken te koop en dat getuigt ook van een praktische aanpak: boodschappen doe je maar ergens anders.

Er was een flinke open haard in het huis en die hebben we gestookt dat het een lieve lust was. En wat waar is, is waar: die kinderschoentjes, neergezet voor Sinterklaas, komen toch leuker uit bij zo’n haard dan bij de centrale verwarming thuis. En laat die ouwe Sint nou ook de weg weten in Brabant, zeg! De Pieten hadden er evengoed een rotzooitje van gemaakt, omgevallen stoelen, modder bij de deur en zo. Ouderwets door de schoorsteen, zoals het hoort, is er niet meer bij tegenwoordig. Zal de Arbo wel weer wezen. Maar…de schoentjes waren gevuld en daar ging het om!

Verder hebben we gewandeld, spelletjes gedaan, tv gekeken ,(de X-factor wil je toch niet missen, nietwaar?) goed gegeten, nog beter gedronken en het weekend was zó maar om. Ook in Brabant kent gezelligheid dus geen tijd. Vandaar die doorgehaalde lange nachten natuurlijk……

4 reacties op “Weekendje in de bak…..

 1. Cockie

  november 21, 2006 at 1:51pm

  Dat parkje ken ik. Onder die dekens heb ik ook nog gelegen toen ze nog modern waren 😉

 2. els

  november 22, 2006 at 1:32am

  Hé, leuk! Ze waren inmiddels gewassen.;-)

 3. Another thing is that when looking for a good on-line electronics store, look for web shops that are constantly updated, maintaining up-to-date with the most up-to-date products, the most beneficial deals, along with helpful information on products. This will make certain you are handling a shop that stays on top of the competition and gives you things to make intelligent, well-informed electronics acquisitions. Thanks for the critical tips I have learned through the blog.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)