Outfit….

Onze jongste kleinzoon, die ( zie vorige postje) 20 kilo weegt, vierde vandaag zijn verjaardag. Eigenlijk is ie woensdag pas jarig, maar het kwam beter uit dat het feest op deze mooie zonnige zaterdag was.

Hij heeft het namelijk nogal druk op z’n échte verjaardag. Hij neemt op die dag afscheid van de crèche, waar hij heel wat jaren een paar dagen in de week heeft doorgebracht. Hij gaat dan ook trakteren. Vanwege z’n verjaardag natuurlijk, maar ook om een goede herinnering achter te laten bij de leidsters, want dat is na al die tijd wel het minste. Al die luiers die ze verschoond hebben, al die keren neuzen snuiten en Koen heeft ’t er erg leuk gehad.

Maar nu is hij groot. Vier jaar en dan ga je naar de basisschool. Meteen de dag na zijn verjaardag al dus dat is best vlug. Hij heeft al een paar keer mogen proefdraaien op school en hij vindt ’t er gezellig.

Z’n moeder had hem vandaag een feestelijke witte bloes aangedaan en die stond ‘m geweldig, vonden wij. Hij is nu groot dus heeft een mening over zijn kleren. Hij vond die witte bloes niet zo’n succes. “Ik lijk wel ’n tandarts”. zei hij. Nou ja, tandartsen zijn ook wel eens jarig……..

2 reacties op “Outfit….

  1. Merel

    maart 18, 2007 at 1:03am

    Dus 79 kilo jij? Een mooi gewicht hoor, ik zou je er niet te druk over maken, zeker niet met zo’n mooie kleinzoon.
    (maareuh dat van die Libelle he, kun je een geheimpje bewaren?)

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)