Schrik……

We hebben een geavanceerde personenweegschaal. Hij slaat van alles op in z’n geheugen. Wie er op ‘m staat, hoe het loopt met diens afvalpogingen en hij kan ook praten. Engels nog wel. Ik sta er slechts zo nu en dan op, want dat is beter voor de stemming in huis.

Gisteren was onze jongste kleinzoon bij mij, want als z’n broer naar zwemles moet met hun beider moeder, dan komt hij altijd even bij oma. En zo verzeilde hij gisteren in onze badkamer. Op de weegschaal moest natuurlijk even gestaan worden, omdat dat leuk is vanwege het gepraat.

Maar toen ik vandaag zelf weer eens op de weegschaal ging staan riep het ding, dat ik 59 kilo was aangekomen! “You gained fifty-nine kilograms. Goodbye!”. Want hij is ook nog eens heel beleefd, onze weegschaal. Kom, ik moest maar weer eens aan de lijn……..

7 reacties op “Schrik……

 1. karin

  maart 9, 2007 at 4:53pm

  koen weegt 20, dus: JEETJE weeg jij 79 kilo ?!?

 2. karin

  maart 9, 2007 at 4:54pm

  maar dat “goodbye!” is prachtig. Zo van: nou zoek je het verder zelf maar uit, ik zoek dekking!

 3. Smile

  maart 9, 2007 at 6:43pm

  Oeh, jeetje… wel een spannend apparaat. Zegt ie ook nog onverwachte dingen?

 4. els

  maart 9, 2007 at 11:59pm

  @Karin: Het was wel met schoenen en kleren aan, hoor, want ik moest het badkamerraam opendoen en gebruikte de weegschaal als opstapje!

 5. els

  maart 11, 2007 at 2:45am

  Dank voor de tip, maar ik verkommer niet, hoor!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)