Verdwenen…

Mijn hosting provider, die heel toevallig familie van me is, sterker nog: ik heb zelf gezorgd dat ie d’r kwam, had de laatste dagen wat troubles met zijn servers, die hij inmiddels heeft opgelost, maar waardoor het stukje, dat ik gisteren, of gezien het late uur eigenlijk √©√©rgisteren, had geschreven over het opruimen van mijn boekenkasten, geheel en al in de krochten van het internet is verdwenen. Hij had het erover, dat het nog wel op te duikelen was, maar ach, de jongen heeft ’t al druk genoeg en zo belangrijk was het niet. Wie het nog heeft gelezen voordat het verdween zal dat beamen. Ik weet, dat er ook reactie op was, maar ook die is dus foetsie. Sorry, zal ik maar zeggen! Zo gaan de dingen……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)