Zuinig….

Dat iedereen het vandaag de dag steeds maar over het milieu heeft is op zich natuurlijk niet verkeerd, maar sommige mensen hebben toch wel vreemde ideeën over maatregelen die snel zoden aan de dijk zouden moeten zetten.

Zangeres Sheryl Crow haalt het nieuws met haar idee om bij elk toiletbezoek slechts één velletje wc-papier te gebruiken. Dat scheelt bomen, zegt ze, en dat is goed voor het milieu. Hoe verzin je het.

Wie heeft er nou voldoende aan één velletje toiletpapier? Ik niet, in ieder geval. Ik zal niet verder uitweiden.

Heel gek, deze uitspraak doet me denken aan de kampeerboerderij waar we vroeger met school heengingen. Daar stond aan de binnenkant van de deur van het zeer primitieve toiletgebouw in grote letters de volgende spreuk: “Gebruik in deez’ benarde tijden het wc-papier aan beide zijden”. Ook toen al verspillend bezig dééd je dat niet, maar toch. Sheryl moet niet denken, dat ze zo vreselijk origineel is……

2 reacties op “Zuinig….

  1. Smile

    april 27, 2007 at 11:45am

    Ik had het ook gehoord. Ik zou graag een demonstructie van Sheryl willen hebben om te zien hoe ze dat nou precies doet. Want mij lukt dat niet.

  2. karin

    april 27, 2007 at 12:32pm

    bedoelde ze na de grote boodschap of na de kleine? bij het laatste zou ik me nog wel iets voor kunnen stellen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)