Isten hozott…..!

Dat had ik vanmiddag even moeten zeggen tegen die Hongaarse jongen, die zijn auto naast de mijne parkeerde op het winkelcentrum. Maar ja, toen wist ik nog niet wat ‘welkom’ in het Hongaars was. Daar moest ik thuis eerst even voor googelen. Maar met die sinds gisteren open grenzen moeten die jongens zich toch een beetje op hun gemak gaan voelen als ze je dakgoot repareren, een muurtje metselen, tomaten plukken of je auto onderhanden nemen.

Dat gaat allemaal gebeuren, want we zijn één grote Europese familie of je nou wilt of niet. Gezellig, hè? Ik hou wel van goulash……..

3 reacties op “Isten hozott…..!

  1. els

    mei 4, 2007 at 2:38pm

    *Ja, maar bij jou wiert het taalkundig toch nogal telig, dan krijg je dat!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)