Moederliefde…..

We zagen, dat de marechaussee op Schiphol vandaag een ‘open dag’ had. Om inzicht te geven in wat ze daar allemaal doen natuurlijk, maar ook om nieuw personeel te werven. SBS6 interviewde een jongen van 17, die samen met z’n moeder een kijkje was komen nemen.

Hij zag het helemaal zitten. Bolletjesslikkers opsporen, valse paspoorthouders ontmaskeren, mooi man! Ook de interviewer zag ‘m ge├╝niformeerd al helemaal voor zich. Het juiste postuur.

Alleen z’n moeder keek erg zuinig. Ze noemde een paar kenmerken, die een wetshandhaver volgens haar toch wel moest hebben en die ze bij haar zoon kennelijk miste. “Maar ja”, zei ze “misschien kunnen ze hier wel ’n man van ‘m maken”.

Nou, die kan die bloemen morgen wel vergeten……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)