Moeders mooiste….

Tsjonge, Apeldoorn zit ’n beetje in zak en as, hoor! Onze stadgenote Christa schijnt de wedstrijd ‘Holland’s Next Topmodel’ te hebben verloren. Hoewel haar evengoed een glanzende carrière wordt voorspeld als fotomodel, zit ze er nu toch mooi naast. Vreselijk vind ik het. Tenslotte is het kind al twintig en hoe lang kan zo’n meisje dan nog mee voordat de rimpels toeslaan? Tenzij ze op haar elfde is begonnen met smeren van dure crêmes, dan scheelt ’t misschien een paar jaar, maar ’t is een hele zorg. Ook voor die ouders.

Bij Etos houden ze trouwens een verkiezing ‘superbaby van het jaar’. Een meisje van 10 maanden uit Ermelo is al doorgedrongen tot de finale. Ze moet het alleen nog opnemen tegen 14 andere kandidaten. Dat wordt nog een hele klus, want je moet natuurlijk wel een beetje leuk overkomen. En op de finaledag niet toevallig een huildag hebben, of last van krampjes, snotterigheid, uitslag of andere sores, want dan pakt die hele uitslag verkeerd voor je uit. Dan mogen je ouders niét naar Mallorca. Dat zou toch vréselijk zijn! Dat wil je als kind toch niet op je geweten hebben, zeg! Dat wordt werk voor de toch al overbelaste Jeugdzorg……

3 reacties op “Moeders mooiste….

 1. Cockie

  mei 15, 2007 at 3:50pm

  Ik denk dat slakkenslijm hier uitkomst moet gaan bieden. (Dat zie ik tegenwoordig overal op posters staan.) En natuurlijk niet te vergeten: visolie.

 2. Hansje

  mei 15, 2007 at 7:45pm

  Je moet er toch niet aan denken: dat op je twintigste je leven al voorbij is…

 3. els

  mei 16, 2007 at 1:07am

  @Cockie:vroeger was het Haarlemmer Olie, nu slakkenslijm en visolie, het geurig alternatief.
  @Hansje:jij en ik weten inmiddels, dat dat niet zo is. Heerlijk,hè?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)