Briljant….!

*We hebben het begin van de Donorshow gezien, met gemengde gevoelens, want verrek, het is toch niet niks, zeg, wat daar gebeurt. Eerst zo’n bloedmooie meid, die een hersentumor heeft en dus dood gaat. Dan die afvalrace, waarbij ze de oude, rokende en jonge kandidaten afdankt. Er zijn nu mensen, die zeggen dat ze toén al in de gaten hadden, dat het een “grap” was.

Nou, voor mij ( wij hebben tussendoor voor de broodnodige ontspanning zeer toepasselijk even “Met het mes op tafel” gekeken) was het tot het laatste ogenblik helemaal echt, hoor! Dat zal mijn eenvoudige geest wel zijn, mij leg je zo in de luren. Voor de drie nierpatiënten die meededen wás het natuurlijk ook echt.

Maar gôh, wat is dit geweldig bedacht! Wat een impact! Wereldwijd op de nieuwszenders, vragen in de Tweede Kamer, iedereen heeft z’n zegje er wel over gedaan. En dát was de bedoeling! BNN, niet mijn omroep, maar nu eventjes wel! Klasse.

1 reactie op “Briljant….!

  1. karin

    juni 3, 2007 at 11:49pm

    Er was ’s middags wel al iemand op de radio die het erover had, maar die twijfelde toch wel.
    En ach, BNN is wel mijn omroep, eigenlijk, helemaal na deze actie.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)