Maandagmorgenmopje…..

Of het echt zo gebeurd is, weet ik niet zeker, want ik heb ’t ook maar van horen zeggen, maar luister: een man wordt aangehouden door de politie, omdat hij bezig is de maximum snelheid ruim te overschrijden. Terwijl de politieman hem door het raampje vermanend toespreekt buigt de man zich plotseling boos opzij, rukt het handschoenenkastje open en roept naar binnen: “Ik zég het nog zo! Niét zoveel kolen op het vuur!”.

Die agent moet zo vreselijk lachen, dat er van het uitschrijven van een bekeuring niet zoveel meer terecht komt. Je moet het natuurlijk wel treffen met het gevoel voor humor van zo’n diender……

2 reacties op “Maandagmorgenmopje…..

  1. jan

    juni 13, 2007 at 7:29pm

    Ik ga er nog eens een keertje eentje stangen met de opmerking: zeg knul, weet jou vader wel dat je met zijn pak aan op straat loopt. Als ik durf . . .

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)