Telstar….

Koen, onze jongste kleinzoon was van de week even hier omdat er op hem gepast moest worden terwijl z’n broer zwemles had. Op ’n gegeven moment was hij hardop aan het tellen. Dat kan hij al heel goed en ook al een heel eind foutloos achter elkaar. Ik zei, dat ik dat heel knap van ‘m vond en dat vond ie eigenlijk zelf ook wel.

“Maar kan jij wel tot honderdduizend tellen, oma?” vroeg hij. Toen ik vertelde dat ik dacht dat wel te kunnen ( hetgeen hij weer heel knap van míj vond) en zei dat al dat getel dan wel een tijdje in beslag zou nemen, zei onze praktische kleinzoon: “Nou, dan tel jij maar door en dan ga ik vast naar bed!”. Je moet de zaken ’n beetje nuttig weten te verdelen in deze wereld……

1 reactie op “Telstar….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)