Dienstverlening….

* Onze oudste dochter is met haar man en kinderen voor een weekendje naar Rotterdam. Ze logeren in een hotel. Voor de kleinzonen is dat voor het eerst, slapen in een echt hotel. Vanmiddag ging de telefoon en hoorde ik: “Dag Oma! De groeten uit …….Rrrrrotjeknor!”. Dat werd ‘m uiteraard even voorgezegd, dat verzin je niet zelf als kind.

Ze hadden vanuit hun kamer uitzicht op de Erasmusbrug, op de Spidoboten en op “de trein”. “De trám!”, hoorde ik z’n moeder verbeteren. Kleine jongetjes in de grote stad, ze kijken hun ogen uit. “En we hoeven niet zelf ons bed op te maken! Dat doet een mevrouw voor ons”, zei m’n kleinzoon. Dat vond ie, geloof ik, nog ’t mooiste. Dat z’n moeder dat elke dag voor ‘m doet, ach, dat is zó gewoon…….!

4 reacties op “Dienstverlening….

 1. karin

  juli 22, 2007 at 4:47pm

  koen vroeg onderweg aldoor wanneer we het varkentje nou zouden zien. ik snapte ‘m niet, tot niek uitlegde dat een varkentje toch rotjeknorknor zei…

 2. karin

  juli 22, 2007 at 4:48pm

  en ze hebben voorin de trein/tram gezeten, mocht van de bestuurder, stoer wah?

 3. jan

  juli 23, 2007 at 5:26pm

  Ik hoop voor hem dat het het schitterende hotel New York is.

 4. karin

  juli 23, 2007 at 9:19pm

  nou… we konden er naar kijken.. aan de overkant van ’t water

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)