Gehoord……

* Moeder en zoon van ’n jaar of 12 passeren gelijk met ons een winkel met “woonaccessoires”, je weet wel: lampjes, kussens, kaarsjes en véél frutsels. Moeder blijft staan, kijkt in de etalage en wil eigenlijk wel even naar binnen. Zoon heft zijn handen ten hemel en roept theatraal: “Nee moeder! Doe me dit niet áán!”. Talentje, hoor, rijp voor de toneelschool……

2 reacties op “Gehoord……

  1. Sandra

    augustus 27, 2007 at 12:19pm

    En tussen twee posts door gaat ze even naar een feestje. Helaas jullie niet meer gesproken, opeens was het alweer 3 uur (druk met al die optredens filmen en zo.) Jammer, want ik vond het erg leuk dat jullie ook kwamen.

  2. els

    augustus 27, 2007 at 1:59pm

    @Sandra: We konden je zo gauw niet vinden, maar ik heb je kindjes gezien en het zijn plaatjes! En verder was het een gezellig feest met dat mooie weer en die leuke Shantymannen!Groetjes!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)