Voor paal…..

Een creatief bureau op het gebied van reclamemaken heeft een nieuwe vorm bedacht om dat te doen. Op lantaarnpalen. Op zich is dat natuurlijk niet nieuw, er hangt al van alles aan de straatverlichting, maar nieuw is wel, dat de paal zélf onderdeel uitmaakt van de afbeelding op het reclamebord. Op de foto’s kun je zien hoe ze dat hebben gedaan.

Die giraf vind ik geinig, het Vrijheidsbeeld leuk gebruikt, maar die naakte vrouw heeft natuurlijk alweer voor de nodige opschudding gezorgd. Het woord ‘smakeloos’ is al gevallen en daar zal lang niet iedereen het mee eens zijn. Ik vind het ’n beetje zielig, dat ze d’r zo koud bij staat bij deze temperaturen, maar ik vind het een mooie foto en een mooie vrouw.

Maar ze zeggen wel, dat ze een gevaar is voor de verkeersveiligheid, omdat mensen gaan omkijken hoe ze er van achteren uitziet. Dat ligt dan aan hun eigen dirty mind en ze komen sowieso van een koude kermis thuis, want ze ziet er aan de achterkant hetzelfde uit als aan de voorkant. Jammer dan.

Ik ben het helemaal eens met de woordvoerder van de gemeente die zegt dat die paaldanseres best kan en dat mensen hun kop maar bij de weg moeten houden en daar zelf verantwoordelijk voor zijn. Vooralsnog is trouwens niet bekend voor wie of wat de reclame-uitingen bedoeld zijn en van wie ze komen. Daar kun je nog even over fantaseren. Douchegel, de Playboy, Slimfast, ’n dierentuin vanwege die giraf of in vrijheid een tripje naar New York? Wie zal het zeggen. We wachten in spanning af en dat zal precies de bedoeling zijn. Slim, hoor……!

4 reacties op “Voor paal…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)