Sexy….

Het woord ‘sexy’ wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt, zeg! Alles en iedereen is sexy, nou ja, niet iedereen, maar vooral ‘dingen’ zijn sexy. Ik heb altijd gedacht dat het alleen maar te maken had met blitse knullen en mooie meiden, maar dat heb ik helemaal verkeerd. Ik heb ’t voor de zekerheid even aan Van Dale gevraagd, maar die geeft als uitleg voor het woord: ‘sexueel prikkelend’. Nou ja, voor ondergoed of nachtkleding kun je dan een uitzondering maken als je ’t over ‘dingen’ hebt.

Maar nou is er in Doesburg een bedrijf dat voor het eerst in Europa een vrachtwagen heeft rijden die volledig op bio-ethanol loopt. Prachtig, moet nog meer gebeuren. Maar de woordvoerder van dat bedrijf zegt dat hij het bedrijf een ‘sexy’ uitstraling wil geven. En nou moet iemand mij maar eens uitleggen wat er in ’s hemelsnaam sexy is aan een vrachtwagen……

2 reacties op “Sexy….

  1. Irene

    december 8, 2007 at 5:30pm

    Aan een vrachtwagen is toch gewoon alles sexy? Daar hoeft kunstmatig niets aan bijgesleuteld.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)