De solo(af)zwemmer…..

Zie postje 3 februari j.l.

7 reacties op “De solo(af)zwemmer…..

 1. karin

  februari 10, 2008 at 5:58pm

  normaal komt ‘ie wel uit in het water, hoor πŸ™‚

 2. Sandra

  februari 12, 2008 at 9:24am

  Hij zit er (terecht) apetrots bij, van harte met deze mijlpaal (de ouders ook natuurlijk, scheelt weer een hoop ritjes naar het zwembad voor de les, hier moeten we denk ik nog een maand of 4, op zaterdagochtend half 9 :-()

 3. els

  februari 12, 2008 at 1:14pm

  @Sandra: Niek is meteen doorgegaan voor B en heeft ook nog een broer van bijna 5. Dus pa en vooral moe zitten er nog wel ’n poosje aan vast! Zaterdagochtend half 9 is trouwens wel vroΓ©g, zeg! We zullen aan je denken…..

 4. Sandra

  februari 13, 2008 at 9:55am

  B is hier een korte “opleiding” van een les of 6, maar die broer er direct achterna, ja, dan mogen ze nog even. Wij hebben straks een pauze van een jaar of 2 voor Yara aan de beurt is. (en dan hoop ik toch op een iets schappelijker tijdstip).

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)