Hij is braaf…..

‘k Hoorde gisteren wel zo’n mooi verhaal, zeg! Omdat een man nog boetes had uitstaan, wegens rijden onder invloed, ging de politie maar eens bij ‘m langs. De agenten zagen door ’t raam drie mensen in de kamer zitten, maar toen ze binnen kwamen waren dat er plotseling nog maar twee. Die vertelden dat de man, die ze moesten hebben, helaas niet thuis was.

Z’n hond was er wel en toen één van de dienders riep: “Zoek baasje!”, draafde het beest enthousiast de trap op naar boven, waar de man kon worden aangehouden. Kwispel de kwispel, ik zie het helemaal voor me! Leuk hè, ’n hond…….?

3 reacties op “Hij is braaf…..

  1. Verbal Jam

    maart 15, 2008 at 9:04pm

    Daar betaal je nou je hondenbelasting voor!
    Hoewel er in dit geval ook hiervoor misschien nog wel een bedragje openstaat.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)