Willep de Vriep…..

Dat KPN-reclamespotje met die medewerkers van transportbedrijf Willep de Vriep, die tengevolge van het moeilijke toetsenbord van hun mobiele telefoon (ik kan het ook bepaald niet flitsend!), zo raar zijn gaan praten, vind ik wel een vondst eigenlijk. Ik moest er erg om lachen toen ik ’t de eerste keer zag. Je hoorde ook veel mensen goeiemoggel tegen elkaar zeggen. Gelukkig was dat gauw over, want ’n beetje infantiel is dat natuurlijk wel.

Maar als je in de Museum-Centrum parkeergarage hier na sluitingstijd je auto wilt ophalen, sta je raar te kijken bij de belettering van de automaat van Q-Park, die je er in zou moeten laten. Dat zullen ze wiel met sproed even moeten roggelen……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)