Waar is de politie als je ze niet nodig hebt….?

Het beeld, waar ik ’n poos geleden over schreef, “Hert en Jager” heet het en ’t staat in het Beekpark, is alweer gerepareerd moeten worden. Niet vanwege vandalisme of zo, maar er was iets met de verbindingen in het gewei van het hert, dat niet goed zat. Er stond een berichtje over in de krant.

De lasser van de bronsgieterij, die de reparatie uitvoerde, had zich verbaasd over het feit dat er geen politie langs was geweest, toen hij bezig was. In verband met de metaaldiefstallen bij beelden had ie dat wel verwacht.

Ik vind dat eigenlijk een rare opmerking. En nog gekker om die in de krant te zetten. Min of meer als uitnodiging. Het kan toch ook gewoon zijn, dat de politie op de hoogte was van de reparatie? ’n Sensatiekikker, die bronstige lasser……….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)