Stiekeme oranjegekte……

We liepen langs twee pratende vrouwen die met fietsen aan de hand het pad stonden te versperren. Ze gingen ’n beetje aan de kant, terwijl de ene tegen de ander zei: “Ja maar, ik heb ’n vork met ’n kriebeltje! Die moet dan van jou zijn…”. Gebarbecued, dan krijg je dat. Hebben wij gisteren trouwens ook gedaan. Gezellig.

Het voetbal vond ik niet zoveel aan eigenlijk, maar voor vanavond ben ik er helemaal klaar voor. Na vanavond er misschien helemaal klaar méé, maar kom, we houden de moed er maar in. Bij de C1000 kregen we gratis een lijn oranje vlaggetjes mee en die heb ik ( in de achtertuin, het moet niet te opvallend!) langs de heg gehangen. Het bandje zit met één knoopje vast aan weerszijden en is er zó weer af bij tegenvallende resultaten en dat is bij mij al gauw, hoor. Niks gelijk spel, gewónnen moet er worden.

We zijn thans ook in het bezit van de volledige verzameling kaartjes Hollands Helden. Seedorf zat daar, heel zielig, ook nog bij, dus gelukkig hebben we de foto nog. Ook al gratis, die kaarten, bij de staatsloten, waarvan morgen de trekking is. Daar zouden we die vlaggetjes ook nog even voor kunnen laten hangen als er iets te vieren is tenminste. Het moet wel de moeite waard zijn. Voorlopig maar ter aanmoediging. We wachten zowel het een als het ander maar es af. Spannend, hoor……….

4 reacties op “Stiekeme oranjegekte……

 1. karin

  juni 9, 2008 at 11:02pm

  Je bent op je wenken bediend. Gewonnen! Olé, olé olé olé!
  En wij hebben al het oranjespul gewoon duidelijk in zicht aan de voorkant hangen, hoor! Je bent voor Oranje of niet..

 2. els

  juni 10, 2008 at 12:09am

  Ik ben d’r wel vóór, hoor, maar wat meer ingetogen.Hoewel er vreselijk geblèrd is bij de doelpunten, dus zó ingetogen was het nou ook weer niet!

 3. els

  juni 10, 2008 at 12:39am

  Ik ben d’r wel vóór, alleen met de “versiering” letterlijk wat achter. Moet kunnen. Maar het was een geweldige wedstrijd en er is behoorlijk geblèrd hier als er gescoord werd!

 4. els

  juni 10, 2008 at 12:40am

  Leuk, hè, zo’n commentaar. En twee keer verschillend, dat moet je toch ook leuk vinden!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)