Licht uit….

De straatverlichting is uitgevallen in onze buurt. Zal de bliksem wel gedaan hebben. Ik reed net na een avondje oppassen naar huis, regelrecht de duisternis in. Het was al laat dus in de meeste huizen was ook geen licht meer en het deed me denken aan de spertijd in de oorlog. Spannend om dan tóch in het donker ergens heen te sluipen, terwijl je niet buiten mocht zijn.

Dus eigenlijk hád ’t wel wat, zo als een dief in de nacht in het donker thuiskomen. Nou weet ik hier de weg en ik was niet dronken dus dat scheelt. Overigens zouden ze best aardig wat kunnen bezuinigen als zo’n stroomuitval vaker gebeurde, bedacht ik me. Maar ja, die dieven in de nacht, dat wordt ’t probleem natuurlijk…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)