Zeven jaren uit en thuis……

Het was gisteren op de kop af zeven jaar geleden, dat ik met dit weblogje begon.Cockie, bekend weblogster, die ik nog steeds node mis en bij wie ik regelmatig even kijk of ze niet tóch op haar schreden is teruggekeerd, vond het na zeven jaar tijd om er mee op te houden. Dat heb ik nog niet, hoor.

Hoewel het me best vaak ontbreekt aan inspiratie, want lang niet alles, dat vandaag de dag de gemoederen in beweging houdt, vind ik interessant genoeg om er een mening over te hebben, laat staan die te ventileren. Dat doen anderen wel en beter dan ik. Bovendien zijn er té veel zaken te gek voor woorden.

En waren mijn kleinkinderen vaak een leuke bron wat betreft “prietpraatjes” , ze worden groter en gaan steeds verstandiger praten, dus die grapjes worden ook schaars. Leuk hoor, dat ze niet op hun achterhoofd zijn gevallen met z’n allen, maar voor een oma met ’n weblog is er natuurlijk niks meer aan zo. Ze leren tegenwoordig als ze drie zijn op de televisie al Engels van Dora. Het is dat een van de jongste kleinzonen het over ’n “hokie tokie” heeft als ie ’n walkie-talkie bedoelt, maar dan heb je ’t wel gehad met de prietpraat.

Ik blijf toch nog maar even, denk ik. Het is te leuk om te doen, dit geschrijf. En ik hoef godzijdank geen boek te schrijven. Dat doen er al genoeg……

9 reacties op “Zeven jaren uit en thuis……

 1. Verbal Jam

  september 25, 2008 at 10:06pm

  Ja, dit is toch wel even de moeite waard om bij stil te staan! Proost en van harte gefeliciteerd!
  Feitelijk, als je al die stukjes print en op elkaar legt, blijk je toch echt wel een boek geschreven te hebben. Een boek waar AFTh zich niet voor zou hoeven schamen! Wij mogen onszelf wel eens flink op de schouder kloppen. Ik zeg ‘we’, want over twee weken zit ik zelf ook op zeven. Er zijn maar enkele bloggers in Nederland die hetzelfde kunnen zeggen en slechts een enkeling doet het nog iets langer.

 2. Lars

  september 25, 2008 at 11:15pm

  Holy moly, zeven jaar alweer! Gefeliciteerd mam 🙂 Ik ga ook nog even door, maar het boek begint te jeuken.

 3. jan

  september 26, 2008 at 3:13pm

  Ik zit op 4,5 jaar, maar ik streef er naar ooit de oudste en langstschrijvende weblogger van Nederland te worden. Je hebt gelijk, er zijn er al zoveel met een mening, mijzelf voorop. Ik ben blij af en toe eens gewone huistuinenkeukendingen dingen te lezen. Hou vol!

 4. CasaSpider

  september 27, 2008 at 9:55am

  Voor je het weet hebben je nu verstandige kleinkinderen zelf weer kinderen. Als overgrootmoeder kun je putten uit een bron van inspiratie.
  En natuurlijk… gefeliciteerd met je zevende verjaardag!

 5. Rutger

  september 27, 2008 at 5:26pm

  Lang zal ze leven lang ze leven! 😉
  En ja Cockie moet terug komen.

 6. Smile

  september 28, 2008 at 2:15pm

  Oops, excuses, de felicitaties ontbraken maar bij deze nog: van harte gefeliciteerd met je zevende verjaardag! Dat we nog maar heel lang van je schrijfsels mogen genieten!

 7. els

  september 28, 2008 at 9:50pm

  Een ieder hartelijk dank voor de support!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)