Goeie raad is niet duur….

Eergisteren schijnt de kampioen mensen afbreken, zanger Gordon, die een nieuwe cd moest promoten die hij tussen het ruziemaken door heeft gemaakt, bij Paul de Leeuw in het programma geweest te zijn. Nou kan Paul de Leeuw zelf ook aardig afzeiken dus dat moet een mooi stel zijn geweest. Het programma van De Leeuw schijnt trouwens leuk te zijn, als je ’n ring wint en zo, maar ik heb ’t nog nooit gezien dus kan er niet over oordelen.

Maar Paul heeft, las ik, Gordon het advies gegeven eens wat minder ruzie te maken en eens wat aardiger naar de mensen te zijn. Een vaderlijke raad en Gordon nam die dan ook aan. Hij beloofde vanaf 1 januari eens wat positiever naar de mensheid te gaan kijken. Waarop De Leeuw gezegd schijnt te hebben: “Wat is er mis met 10 november?”. Gôh, die Paul, zo wijs. Zie je wel, hij kán ’t wel, als ie maar wil……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)