Feestmuts…..

Het voordeel van op zondag jarig zijn is, dat je de hele dag te bezichtigen bent. Ik had dan ook geen gebrek aan belangstelling gisteren. En ik heb leuke cadeautjes gekregen, waar ik blij mee ben. Leuke films op dvd, hele leuke dingen voor in huis, heerlijkheden voor in de badkamer en ’n hele bol vogelvoer om mijn tuinvriendjes de winter mee door te helpen.

Bovendien heb ik elektriciteit aangelegd gekregen in mijn kasje en de mannen hadden nóg een heel leuk idee: ik heb een apparaat gekregen waarmee ik al onze ouwe dia’s en filmpjes in de computer kan scannen. Die liggen in de kast omdat het zo’n gedoe is om ze te bekijken en dat is dus ook al in eeuwen niet meer gebeurd.

Eigenlijk weet ik ook niet meer precies wat er op staat en de tijd dat we dia’s maakten in plaats van foto’s beslaat toch wel heel wat jaren. Iedereen is dus zeer benieuwd. Het zal wel wat tijd kosten, dat scannen, maar dat is niet erg. Al die tijd dat ze er hebben gelegen , dan kan er nog wel wat bij. Het wordt vast een reisje langs memory lane. Ik zal er snel aan beginnen, zodra ik weet hoe het allemaal moet. Ze zéggen, dat het niet moeilijk is en dat ik ’t kan. En…..nou ja,…..dat ís natuurlijk ook zo. Maar ik had een leuke verjaardag, hoor……!

6 reacties op “Feestmuts…..

  1. karin

    december 2, 2008 at 9:13am

    hàllo, een baal vogelvoer…?!? Het is een prachtig opgemaakte bol, bestaand uit diverse soorten vogelvoer, hoor!

  2. els

    december 2, 2008 at 12:39pm

    Sorry, ik bedoelde alleen maar, dat het heel veel was.Het zag er heel mooi uit. Nogmaals excuus.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)