Zwijnerij…..

Nou, ’t is me gelukt, hoor! Waar ik altijd al ’n beetje bunzig voor was als ik naar Ede/Bennekom reed is gebeurd. Ik ben gisteravond tegen ’n wild zwijn aangereden. ’n Heel klein tikkie maar, hoor, want ’t was de achterste van een horde van een zwijn of tien die ‘klaar-overtje’ deed en hij heeft de overkant wel gehaald.

Die bosweg is een 80-kilometerweg en ik rijd daar sowieso nooit hard en dat was nu dus maar goed ook. Ik had groot licht op en er reden auto’s achter mij, maar ik kon afremmen zonder problemen. Niks aan de hand dus, hoop ik ook voor het zwijn. Aan de auto is niets te zien tenminste en verder zijn we geen zwijnen meer tegengekomen. Maar je schrikt je even zo goed te pletter, zeg!

Mijn zwager, die in de horeca zit, zei: “Jammer, dat je ‘m niet hebt meegebracht. Ik had er wel wat lekkers van gemaakt!”. Die kijkt weer heel anders aan tegen zoiets. Ieder z’n vak. Maar we zijn vannacht voor de zekerheid toch maar over de snelweg terug naar huis gereden. Mooi, hoor, zo’n weg door het bos en de natuur moet beslist zijn loop hebben, maar toch maar liever niet tegen mijn auto……..

2 reacties op “Zwijnerij…..

  1. jan

    december 14, 2008 at 6:29pm

    Ik zou de volgende keer toch zeker nog even aan de zwager denken . . .

  2. els

    december 16, 2008 at 2:55pm

    Geen lid van de dierenbescherming zeker? 😉

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)