Brrrr…Koud, hè?

‘k Ben ‘geabonneerd’ op diverse nieuwsbrieven via de computer. En als je niet zo gek veel mailtjes krijgt, zoals ik, die er komen zijn meestal nog van familie of zo, dan heb je in ieder geval nog een idee van meetellen in de wereld, want je krijgt immers nieuwsbrieven! Van de organisaties, die we steunen, maar ook van bedrijven waar we wel eens iets besteld hebben. Dan zit je in het klantenbestand en dat willen ze maar al te graag zo houden.

Zo krijg je dezer dagen ook aanbiedingen van ‘feestkleding’, want je moet er betoverend uitzien met de kerst. Nu ligt het er maar helemaal aan waar je je dan bevindt. En ook wat je eigenlijk onder betoverend verstaat. De aangeboden feestkleding is, waar het de vrouwenkleding betreft, ook zo blóót! Mouwen zitten er sowieso niet in en de rest van de boel wordt op z’n plek gehouden door minuscule bandjes en door de stof kijk je zo heen. Lekker warm is anders.

Mannen hebben het wat dat betreft toch veel comfortabeler. Een chic pak, oké, maar daar zitten wel mouwen in en dan met nog ’n overhemd eronder ook, mét das of strik. Dat tocht echt niet, hoor! Ik ben heus niet kouwelijk aangelegd, maar voor die bloot geklede dames zal toch aardig gestookt moeten worden. Wat dat niet kost aan energie, zeg!

Wij hebben met de kerst een intiem dineetje, waar deze moeder haar best voor zal doen. Homemade.En ze vinden mijn nieuwe, lekker warme twin-setje vast wel betoverend. Ook grijs………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)