Maatwerk…..

* Nu mijn zoon en ik samen doen met de auto, die eerst van hem alleen was, komt het nogal eens voor, dat de autostoel nog afgesteld staat op mijn bescheiden beenlengte en ook de spiegels zijn ingesteld op mijn blikveld als we samen wat boodschappen doen of even de postbus van z’n bedrijf gaan legen of zo. Dan zegt ie al gauw: “Ach, rij jij maar even, dan hoeft er niks verzet.” Uiteraard ben ik blij, dat hij zoveel vertrouwen in mijn rijvaardigheid heeft, dat hij verwacht dat ik de boel niet aan barrels zal rijden.

Maar van de week bedacht hij ineens, dat de buurt wel zal denken dat ie een rijontzegging heeft! Ik stel er prijs op om, ten behoeve van eventueel hier meelezende buurtgenoten (zegt het voort, zegt het voort!), te verklaren dat dit niét het geval is. Hij heeft gewoon ’n auto met chauffeur en wij ook. Mooi, hoor…carpoolen…..

2 reacties op “Maatwerk…..

  1. CasaSpider

    mei 26, 2009 at 8:51am

    Bij de volgende lease-auto die je zoon mag uitzoeken is de optie “bestuurdersstoel met geheugen” een aantrekkelijke. Met een druk op de afstandsbediening wordt de stoel (en de spiegels) in de voorgeprogrammeerde positie ingesteld. Ja, of hij vindt het wel best om door zijn moeder gereden te worden… 🙂

  2. els

    mei 26, 2009 at 11:29am

    @Casa: Dat laatste is zeker het geval. Ook omdat hij onderwijl dan andere dingen kan doen. Trouwens wel een mooie optie die voorprogrammering, ook als je geen lease-auto hebt!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)