Verwerking……

Dat het gebeurde op Koninginnedag ook veel indruk heeft gemaakt op kinderen is natuurlijk niet zo vreemd. Hoe leg je als ouders zoiets afschuwelijks een beetje aanvaardbaar uit aan je kroost? Volwassen gedrag komt dan toch niet echt goed uit de verf.

Mijn dochter stuurde me een foto van de manier waarop haar oudste zoon een en ander een plaats geeft. Hij speelde na wat hij op de televisie heeft gezien. Gelukkig heeft ie spullen genoeg om dat te kunnen doen, dat is dan wel weer mooi…….

2 reacties op “Verwerking……

  1. Smile

    mei 3, 2009 at 10:13pm

    Bij ons spelen ze niets meer na maar na 11 september 2001 bouwde de oudste hoge torens van Duplo die hij vervolgens omver vloog met vliegtuigen…

  2. karin

    mei 4, 2009 at 11:53am

    Koen speelt ook niks na, zijn enige commentaar was: wat een sukkel.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)